formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
szépségszalon
Műköröm
Bejelentkezés: Betti - 0630/860-4325, Márti - 0670/528-0939

Szalonunkban kiváló minőségű műköröm alapanyagokkal dolgozunk a legújabb trendeknek megfelelő technikákon át a hagyományos franciáig. A kellemes megjelenés alapvető része a szépen ápolt kéz. A manikűr és a műköröm kezünket és körmeinket, ezáltal egész megjelenésünket még szebbé teszi. Munkatársaink magas szintű szakmai tudással rendelkeznek, így a vendégek széleskörű igényeit maximálisan kielégítve tartós, minőségi és esztétikus műkörmöket készítünk. Fordulj hozzánk bizalommal együtt megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb, legesztétikusabb megoldást!

Szolgáltatások:
- Parafinos kézápolás
- Gél lakkozás
- Japán manikűr
- Francia lakkozás
- Épített köröm
- Pedikűr


Paraffinos kézápolás

Kezünk bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Bőrünk hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású lesz. Ez a kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálása. A házimunka, a sportolás, a kertészkedés, az idő - és még rengeteg dolog hatásai miatt speciális kezelések szükségesek. A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés. A kéz- és láb ápolásához ma már elengedhetetlen, hogy vendégeinket paraffinos kezelésben is részesítsük. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik. Ezzel a bőr öregedését lehet késleltetni, a kézbőrt ért káros hatások kellemetlen tüneteit lehet eltüntetni, illetve halványítani.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Lap tetjére

Gél lakkozás

A zselé lakk (gél lakk) a műköröm zselé és a hagyományos körömlakk előnyeit egyesíti magában. A gél lakk használata egyszerű, határozott lakkozó mozdulatokkal kell felvinni, az előkészített körömlemezre. Ez minimum 14 napig tartó magas fényű, sérülésmentes lakkfedést biztosít. Felvitele olyan egyszerű, mint egy normális lakké, száradása pedig pillanatok alatt történik UV lámpa segítségével. A gél lakk felületére felvihetünk normál lakkot is, ez aceton mentes lemosóval eltávolítható. A gél lakk eltávolítását érdemes szakemberre bízni.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Lap tetjére
Japán manikűr
Ez a japán felsőosztálytól átvett kezelés aminek hatására a körmök egészségesek, erősek lesznek. A körmökbe méhviasz alapú, vegyi anyagoktól mentes pasztát polírozunk, aminek jótékony hatóanyagai beépülnek a körömlemez rostjaiba. Különösen ajánlott gyenge, töredezett körmök ápolására, valamint műköröm eltávolítása után. A kezelést ajánlott 2-3 hetente ismételni a tökéletes eredményért.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Francia lakkozás
A francia lakkozás az egyik legdivatosabb, legelegánsabb körömfestési módszer. Elkészítése első lépéseiben megegyezik a sima lakkozás menetével, azzal a különbséggel, hogy a köröm szabad szélét fehér színnel vonjuk be,de természetesen fehér helyett a vendég bármilyen színt választhat. Végezetül erre kerül a fedőlakk.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Épített köröm

Ezt a technikát elsősorban azoknál a vendégeknél alkalmazzuk akiknél a saját körmük nem felel meg az építésre (mindig rövid, nem szép formájúak, ferde körmök). Ez a technika már egy újabb, modernebb eljárás. Egy sablon segítségével, amit a szabadszél alá helyezünk a köröm meghosszabbításaként és erre készítjük a kért műkörmöt. Miután az anyag megszilárdul, ami UV lámpa segítségével történik,a sablont eltávolítjuk,a körmöket pedig a vendég ízlése szerint tovább formázzuk. Végezetül színre kenjük,díszítjük és a,végén egy fedőréteggel kenjük át, ami megfelelő csillogást és tartósságot ad.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére


Formabontó Szépségszalon              Budapest, XVII. ker., Pesti út 212.