formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
szépségszalon
Kozmetika
Bejelentkezés: Detti - 0630/355-6282, Xéni - 0670/608-1233


Kozmetikánkban kizárólag magas színvonalú termékeket használunk, melyek rendkívül hatékony, nagy koncentrátumú anyagoknak és összetételüknek köszönhetően magas színvonalú kezeléseket eredményeznek. Kezeléseink bármelyike elvégezhető önmagában, és kombinálva is. Számos kezelés közül választhatsz, melyek bőröd optimalizálását és vitalitásának visszaállítását segítik elő. A kezelés után fiatalabbnak, ragyogóbbnak és kipihentnek érzed majd magad. Várunk szeretettel szépészeti kezeléseinkre a folyamatosan megújuló szolgáltatásainkkal.

Kezelések:
- 24 Karátos Arany luxuskezelés
- Anti-Age Gyöngy luxuskezelés
- Lifting Gyémánt botoxos luxuskezelés
- Kaviáros luxuskezelés
- Oxigén luxuskezelés
- Hyaluronos luxuskezelés
- Nővényi őssejtes kezelés
- Selyemkezelés
- 3D-4D szempilla
- További kezeléseink


24 Karátos Arany luxuskezelés
tisztítás, arany maszk, masszázs Kleopátra folyékony aranyával

Az arany mint orvosság a fiatalság kulcsának számított például az ősi Kínában, ahol a régi uralkodónők aranyhengerrel simították az arcukat naponta, hogy megőrizzék szépségüket és ifjúságukat. Az ókori Egyiptom lakói ugyancsak gyógyszernek tartották ezt a nemesfémet, híres királynőjük, Kleopátra pedig - sok egyéb módszer mellett - az arcára tett aranylevelekkel őrizte bőrének frissességét. Ismerték és alkalmazták az arany arckezeléseket a Kolumbusz előtti indián népek is, melyek úgy tartották, hogy ez a módszer feszessé és sugárzóvá teszi a bőrt, illetve eltünteti a ráncokat. A legújabb kutatások fényt derítettek rá, hogy az arany valóban sokféle módon gyakorol pozitív hatást a bőrre, és kiváló alapanyagául szolgálhat a modern kozmetikának. Az adatok szerint ez az értékes fém nemcsak elpusztítja a baktériumokat, de serkenti az oxigénmolekulák bejutását is a bőrbe, befolyásolja a sejtek működését, és új energiával látja őket, ami a bőr felfrissülését és megfiatalodását eredményezi. A szikrázó 24 karátos aranyrészecskék, más néven az aranykolloid különleges hatásának köszönhetően serkenti és javítja a bőr tónusát, mélyen hidratál.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Anti-Age Gyöngy luxuskezelés
letisztítás, arcvasalás, gyöngyház maszk, masszázs

A mikro szemcsés gyöngypor és az ásványi anyagokban bővelkedő óceánvíz alapú gyöngykivonat biztosítja a bőr ragyogását és teljes rugalmasságát. A gyöngy nagyobb részében karbonát ásványt tartalmaz, valamint a kagyló belső részében conchiolin fehérje,számos nyomelem és aminosav található melyek fontos szerepet játszanak az elengedhetetlen enzimatikus sejt reakciókban. Öregedéskor a bőr kevésbé rugalmas, egyre több ránc és finom vonal jelenik meg, egyenetlen pigmentáció és foltok válnak láthatóvá. Az új arckezelés ötvözi az értékes tradicionális és innovatív hatóanyagokat a védő hatású antioxidánsokkal és válogatott növényi kivonatokkal. A kezelés ránctalanít, feszesít, visszaállítja a bőr fiatalos ragyogását, javítja a bőrszínt, harcol a ráncok, mimikai ráncok és az öregedés jelei ellen. - 25 éves kortól, kúraszerűen 35 év felett ajánlott - a kezelés időtartalma 60 perc.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Lifting Gyémánt botoxos luxuskezelés
letisztítás, ampulla, gyémánt maszk, ecset masszázs

Ez a zínt és aktiválja a bőr regenerációs mechanizmusait. Ajánlott a mimikai és a szemkörnyéki ráncok megjelenését követően alkalmanként vagy akár kúraszerűen alkalmazni. Közvetlen hatást fejt ki a bőrben lévő kollagén ,elasztin rostokra, anti-oxidáns és szabadgyök lekötő és sejt oxigenizáló hatású. Az idegvégződésekbe épülve csökkenti az ingerületet átvivő anyag (acetil-kolin) felszabadulását,így a mimikai izmok összehúzódási képességét,feszülését. Nem fordul elő irritáció,toxikus mellékhatás,így szabadon alkalmazható. Az argirelin hatása a botoxhoz hasonló hatásmechanizmusaival ellazítja az izmokat,gátolja a barázdák kialakulását,elmélyülését. A már kialakult ráncokat is csökkenti, tompítja. Megóvja a bőrt az öregedéstől,visszaadja a bőr természetes szépségét,vitalitását,rugalmasságát és aktivizálja a bőr védekező funkcióit is. A kezelés időtartalma 60 perc.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Kaviáros luxuskezelés
letisztítás, masszázs, ampulla, kaviár maszk

Minden bőrtípusra alkalmazható exkluzív kezelés, mely segítséget nyújt a dehidratált, fáradt, értágulásra hajlamos, fakó bőr hatékony kezelésében. A kezelés a kaviárnak azt az előnyét használja ki, hogy molekuláris felépítése megegyezik bőrünk sejtjeivel. Egyedülálló kaviár-A-vitamin komplexének köszönhetően hatékonyan küzd az öregedési folyamatok ellen. Revitalizálja a bőrt, stimulálja a sejtek anyagcserélyét, és feszesít. Intenzíven hidratál és javítja a bőr nedvesség megtartó képességét. Fontosabb hatóanyagok: kaviár-kivonat, Q-10 koenzim, retinyl palmitat, tocopherol, bisabolol, jojoba-olaj, napraforgó-olaj. Egy olyan ritka és értékes hatóanyag, mely biztosítja a bőr fiatalságát, regeneráló ránctalanító, gyulladáscsökkentő hatásánál fogva. Dohányosok részére különösen javasolt a kaviáros arckezelés! Lazítja az arcizmokat, nyugtatja és hidratálja a bőrt, csökkenti az irritációkat, stimulálja a bőrt megújító folyamatokat, ránctalanít, feltölti a bőrt energiával. Kaviáros kezelés során a bőr tápláltabbá, tónusosabbá és fényesebbé válik. 35 éves kortól, leginkább a száraz, vízhiányos bőrtípusokra. Kezelés időtartalma: 60 perc.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Oxigén luxuskezelés
letisztítás, masszázs, hideg-meleg arcvasalás, ampulla, maszk

Ez a különleges kényeztető kezelés javítja a bőr légzését, illetve fokozza a bőr mikro-keringését, immunitását. Felerősíti a sejtek közötti anyagcsere folyamatokat. Különleges gyógyító hatása helyreállítja a bőr sérüléseit, mindamellett bőrnyugtató, gyulladást-gátló, antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik. Visszaállítja a bőr pH-szintjét,megköti és eltávolítja a bőrbe kerülő méreganyagokat. Elősegíti a sejtmegújulást, a bőr nedvesség megkötő faktor tartalmát megnöveli, így csökkenti a már meglévő ráncokat,megvédi a kollagén és elasztin rostokat feszesen és rugalmasan tartván a bőrt. Különleges antioxidáns hatása késlelteti az öregedési folyamatot, erősíti a bőrszerkezetet. Csökkenti a ráncok és a kis szarkalábak mélységét. A bőrt rugalmassá,feszessé teszi és 24 órán keresztül hidratálja. A bőrön keletkező sebek gyógyulását felgyorsítja. A rendszeres oxigén és nedvesség ellátás, valamint a bőr önmegújító folyamatainak aktiválása által stimulálják és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét. A kezelés végére a bőr újra lélegzik rugalmas és energiával teli. A kezelés időtartalma: 60perc.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Hyaluronos luxuskezelés
letisztítás, masszázs, hideg-meleg arcvasalás, hyaluronsavas maszk

Ezzel a fantasztikus kezelésünkkel akár éveket fiatalodhat azonnal. A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet egyik legfontosabb eleme. A kötőszövet sejtközötti állománya kollagénből, elasztinból és hyaluronsavból áll. A kollagén biztosítja a bőr alap megtámasztását (a vázat), az elasztinnak köszönhető a bőr rugalmassága (a mimikai mozgások után a ráncok kisimulnak), a hyaluronsav pedig vizet raktároz, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. A kezelés kimagaslóan hatékony és nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem lelassítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát. Hidratál,regenerál és feszesíti a fáradt bőrt. A kezelés időtartalma: 60perc.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Növényi őssejtes kezelés
letisztítás, masszázs, jázmin növényi őssejt maszk

A kezelések elsődleges célja a bőr természetes öregedési folyamatának lassítása. Korunk előrehaladtával a sejtjeink lassabban osztódnak és a regenerációs folyamatok jelentősen tovább tartanak. Számos negatív hatás, mint az UV sugárzás, tovább csökkentik az őssejtek reprodukciós képességét. Ilyenkor a növényi őssejtek különösen hasznossá válnak a bőr számára. Tulajdonságaik megegyeznek az emberi őssejtekével,azaz önreprodukálók és ösztönzik a regenerációs folyamatokat. Felügyeli a bazális rétegekben található emberi őssejtek egyensúlyát, sejtmegújító képességüket növeli, ami szemmel látható hatást eredményez. A ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekszik. A bőr szemmel láthatóan megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, a bőr felülete finomabb,egyenletesebb és feszesebb. Megfelelő hatóanyag komplexumokkal befolyásolhatjuk, stimulálhatjuk a bőrünk mélyebb rétegeit is, melynek eredménye egy egészséges, ragyogó, feszes bőr. A kezelés időtartalma: 60perc.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Selyemkezelés
letisztítás, masszázs, selyem maszk

Ez kezelésünk az öregedő, különösen igénybe vett bőr ápolására alkalmas. A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak magas a nedvességmegkötő képessége, intenzíven védi, regenerálja rugalmassá teszi a bőrt. Hatóanyagai fokozottan erősítik a kötőszövetet és nagymértékben segítenek a ráncok elhalványulásában. A kezelés után szinte azonnal látható az eredmény. A bőr feszesebbé válik az arckontúr élesebb lesz. A selyemrostot - melynek 70-80 %-a fibroin (támasztószövet) és 20-30%-a sericin (selyemhám) - a selyemhernyó (Bombyx mori) gubójából nyerik. A selyemfény a több egymásra fektetett, leheletvékony réteg selyemproteinnek köszönhetően keletkezik. A selyempor kiemelkedő tulajdonsága a bőrrel való rokonság és a nedvességmegkötő képesség. Ez bársonyosság érzését és finom fényt kölcsönöz a bőrnek. Szabályozza a bőr természetes nedvességegyensúlyát és vékony, egymás fölötti rétegeket képez. Ez a nedves állapotban kialakuló, fibroin nevű anyag szárazságra összehúzódik, ezáltal a puha bőr érzetét kelti - mellékhatásként pedig még az aprók ráncocskákat is eltűnteti, illetve gondoskodik arról, hogy bőrünket finomnak és puhának érezzük. Kezelés időtartalma: 60perc.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

3D-4D szempilla

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

További kezeléseink
- Arctisztító kezelés
- Arctisztító kezelés tiniknek
- Peeling-arc, dekoltázs
- Háttisztítás
- Arc masszázs - hatóanyagos krémmel
- Arc, nyak, dekoltázs masszázs-meleg masszázs olajjal vagy hatóanyagos krémmel
- Szempilla festés
- Szemöldök festés
- Gyantázás-szemöldök, bajusz, áll, hónalj, kar, láb térdig, láb végig,bikini vonal, has, mellkas, hát
- 3D-4D tartós szempilla hosszabbítás, töltés, leoldás, swarovski kő
- Tincses műszempilla
                                                                                                                                                                                                   Lap tetjéreFormabontó Szépségszalon              Budapest, XVII. ker., Pesti út 212.