formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
szépségszalon
Masszázs
Bejelentkezés: Eszter (stresszoldó és izomlazító masszázs, kinesio taping) - 0630/905-2746


Aromaolajos masszázs:
A Thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. Tradicionális thai technikákat ötvöz a hagyományos masszázzsal. A nyugati masszázsokkal ellentétben viszont nem az izmokat, hanem a testet behálózó energiapályákat (sen) dolgozza meg a tenger hullámzásának ritmusában simító mozdulatokkal. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. Intenzíven méregtelenít és relaxál. A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs. Az aromaolajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszázzsal. Relaxációhoz például levendula vagy citromfű, izomlazításhoz borsmenta és rozmaring olajat javaslok.

Herbál masszázs:
Főleg a hideg, nyirkos napokon nem is történhetne jobb dolog az emberrel, mint a herbál masszázs. Az izmok ellazítása egy vászonzsákba tömörített, majd jó melegre gőzölt különféle gyógynövényekkel történik. Ezt követi az olajozás és masszírozás a fent említettek szerint.


Masszőreink

Gulyás Eszter vagyok,
5 éve foglakozom masszázzsal. Leginkább stressz oldással, izomcsomó oldással, felfrissüléssel valamint méregtelenítéssel foglalkozom. Az utóbbi időben behatóan foglalkozom a Kinesio Tapinggel. A kineziológiai tapasz a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

Nelli, talpreflexológia
A talpon adott egy adott pont nem csak figyelmeztet testi betegségeinkre, de rajta keresztül elérhető a gyógyulás is. Ősidők óta ismert, hogy a talp bizonyos pontjainak ingerlésével gyógyíthatók a belszervek, csillapítható a fájdalom, és az egész test jobb működésre bírható. Ma a természetes gyógyulás lehetőségeinek újrafelfedezése korában ismét a reneszánszát éli, és a természetgyógyászat egyik legkomolyabb ágaként talpreflexológia néven vált ismertté.
Mindenkit várok szeretettel 24 éves szakmai tapasztalatommal!Formabontó Szépségszalon              Budapest, XVII. ker., Pesti út 212.