formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
szépségszalon
Fogfehérítés - Szájfeltöltés
Bejelentkezés: Szilvi - 0670/318-7467

- Kozmetikai fogfehérítés
- Hyaluron savas szájfeltöltés


Kozmetikai fogfehérítés


A XXI. század fogfehérítő kezelés áttöréseként elterjedt új fájdalommentes eljárás, mely sem a fogakat sem az ínyt nem károsító peroxid-mentes fogfehérítési eljárás. Kozmetikai alapanyagokból előállított fotokémiai eljárással elszínteleníti a fogakban a színes pigmenteket, de anyagában változatlanul hagyjuk a fogzománcot. Garantált eredmény 2-9 árnyalatnyi fehérítő hatás, átlageredmény 4-6 árnyalat.

Kezelés menete:
Munkatársunk a színskálából kiválasztja a vendég fog színárnyalatát. A vendég helyet foglal a tojásfotelban mely kényelmes és teljes intimitást nyújt .A textilujjat befújjuk az aktiváló spray-jel, amivel a vendég átdörzsöli fogait. A steril szilikon sínt kibontjuk és a fecskendőben található fogfehérítő anyagot beleinjektáljuk a sínbe, amit a vendég a szájába helyez. Ezután felhelyezésre kerül a védőszemüveg, majd a lámpaaktiválásra kerül (első 15 perc).A kezelési idő letelte után a vendég a szilikon sínt kiveszi, a szájából majd kiöblíti a gél maradékot a szájából. Majd a műveletet megismételjük (második 15 perc).

Extra white fehérítés esetében az alapkezelést megismételjük (+2x15perc) ami teljesen biztonságosan elvégezhető. Ez a fajta kozmetikai kezelés a hatályos jogszabályoknak megfelel és nem minősül orvosi beavatkozásnak A fogfehérítő anyag mentolos íze miatt kis érzéstelenítő hatás lehetséges mely magától elmúlik. A kezelés, műfog, korona, fogtömés stb. vagy elhalt fogra semmilyen hatást nem fejt ki, természetesen kockázatot sem jelent. Korona esetében a felületi elszíneződést eltüntetve így visszakapja az eredeti színét. A szürkére színeződött fogakra a hatás erősen limitált. Az eljárást követően megfigyelhető hogy a fogfehérítés nem teljesen egyenletes előfordul kisebb fehér foltok jelennek meg a fogon EZ TELJESEN NORMÁLIS! Nem kell megijedni, mert a gél a kezelést követően még néhány óráig hat és ezt követően az egyenetlenség teljesen eltűnik. A kezelést követő 4 órán keresztül kerüljük a dohányzást, az evést víz kivételével az italok fogyasztását mivel a hatóanyag még hat. A hatás 3-6 hónapig garantált, de függ a vendég életmódjától elfogyasztott ételektől, ill. a fogfehérítés időtartamától. A fogfehérítő kezelés rendszeresen megismételhető eljárás.

Ellenjavallatok:
18 év alatt - terhesség vagy szoptatás - sugárkezelés alatt állóknál - szuvas fogak és gyulladt íny esetén - fogszabályozó viselésekor.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Hyaluron savas szájfeltöltés

Az ajkak puhábbá, bársonyossá tételére, hidratálására és megfiatalítására kifejlesztett új technológia. Abszolút fájdalom mentes, injekciózást nem igénylő, az egészségre nem ártalmas kezelés. A kezelés során hyaluronsav szérummal dörzsöljük be az ajkakat, majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk. Az eredmény hatása, életkortól és a kezelt személy ajkainak állapotától függő. Rendkívül bársonyos, selymes simaságot, valamint enyhe feltöltöttséget eredményez. Már az első kezelés után az ajkon lévő repedéseket kevésbé láthatóvá, az ajkakat puhává-simává, bársonyossá teszi, láthatóan megfiatalítja.


Az ajkak színe láthatóan élénkebb, kontúrja definiáltabb lesz. Az egész száj enyhén duzzadtabbá válik. Többszöri kezelés után az ajkak hidratálva, valamint védve lesznek a kirepedezettségtől és az időjárás okozta kellemetlen hatásoktól.
Egy teljes kúra után, puha, telt abszolút természetes és gyönyörű ajkakat eredményez.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Formabontó Szépségszalon              Budapest, XVII. ker., Pesti út 212.