formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
szépségszalon
Fodrászat - Hajhosszabbítás
Bejelentkezés: Szilvi - 0670/318-7467, Emese - 0630/962-5994

Kezelések:
- Keratinos hajújraépítés
- JOICO Styler- hajújraépítő hajvasalás


Szalonunk fodrászatában minőségi szolgáltatásokkal segítjük szépülésedet. Célunk a mai divatnak megfelelő szép, igényes egyénre szabott frizura elkészítése. Prémium kategóriájú termékekkel dolgozunk, a mindig megújuló festés illetve vágási technikák alkalmazásával készítjük el az elképzelésed szerinti frizurádat. Kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges haj megőrzésére ezért a hajfestést PPD mentes, csökkentett ammónia tartalmú festékekkel végezzük. A haj és a fejbőr szépségének, egészségének titka a hajápolás rendszeressége. A mai nők egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a fodrászati szolgáltatások minőségével szemben ezért fontos a rendszeres minőségi hajápolás, mert a hajunk állapota hatással van teljes testi-lelki egyensúlyunkra. Szalonunk fodrászata éppen ezért választotta a Joico termékeit, melyekkel a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani vendégeink számára. Ez mellett dolgozunk még Matrix és Carin termékekkel is.

Bizalommal fordulhatsz szakembereinkhez akik a legnagyobb odafigyeléssel készítik el frizurádat. Szükség szerint segítenek a megfelelő frizura kiválasztásában, illetve igyekeznek tanáccsal szolgálni a szalonlátogatások közötti hajápolásra. Szeretnénk vendégeinknek nem csak stílusos hajakat, hanem kellemes időtöltést is nyújtani. Kávéval, teával várjuk vendégeinket, illetve ingyenes internet hozzáférést biztosítunk vendégeink számára. Várunk szeretettel, érezd jól magad - mi addig elkészítjük frizurádat!

Galériánkban folyamatosan megtekinthetitek a szalonunkban készült legújabb frizurákat.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Keratinos hajújraépítés

A joico az első cég amely felismerte a fontosságát és a hatékonyságát a hidrolizált haj keratin proteinjének, amely tartalmazza azt a 19 aminosavat, mely felépíti a hajszálainkat és ez által kompatibilis a haj szerkezetével. Használja és feltünteti a termékekben található pontos molekula méretet, amely alapvető a teljes hajújraépítéshez. A szabadalmaztatott és egyedülálló hatóanyagai (Quadramine Complex és a Bio-Advanced Peptide Complex) együttes segítségével kapjuk meg az utolérhetetlen haj megújító hatást.
Nagyon sok tényező hozzájárulhat a haj roncsoláshoz: hővel való formázás, vegyszeres szolgáltatások és környezeti hatások. Ahhoz hogy visszaállítsuk a haj egészséges állapotát lényeges, hogy pótoljuk a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretben. A leghatékonyabb hajszerkezet építés a K-Pak Professional termékeivel érhetőek el.
                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

JOICO Styler- hajújraépítő hajvasalás

A JOICO Styler hajvasalás, amely amellett, hogy aktívan regenerálja és védi a hajszál szerkezetét, finoman, de annál tartósabban formázza is azt. A titok pedig nem más, mint a speciális hajújraépítő folyadék, a JOICO K-Pak Vapor Fuel. A hajszál szerkezetét minden esetben javítja és védi a káros hatásoktól. Az eredmény pedig, rendkívül puha, fényes haj, amely valóban egészségesebb és erősebb, mint korábban.

Formázás és védelem egyben! Egy valóra vált álom.
                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Formabontó Szépségszalon              Budapest, XVII. ker., Pesti út 212.