formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
formabontó
szépségszalon
Alakformálás - Testkezelés
Bejelentkezés: Szilvi - 0670/318-7467

Testkezelések:
- Kavitációs ultrahang kezelés
- Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés
- Vákuum kezelés
- Zsírgyalu, zsírtörés
- Elektrostimulációs kezelés
- Gépi nyirokmasszázs (hullámmasszázs)
- Testtekercselés
- Kontúr fáslizás
- 24k arany testkezelés


Kavitációs ultrahang kezelés


A kavitációs zsírbontás a legmodernebb alakformálási módszer mely fókuszált ultrahanggal roncsolja a subcutan zsírsejtek falát. Ez a fajta kezelés biztosítja azt, hogy altatás és műtét nélkül érjük el a kívánt eredményt, annak minden fájdalmas és kellemetlen mellékhatása nélkül. Elsősorban a bőr alatti zsír csökkentésében van szerepe a has, derék, csípő, fenék, comb területein- és kiváló a narancsbőr kezelésére is. Egyszerre maximum 2x2 tenyérnyi területet lehet kezelni pl. fenék-comb. Az ultrahang hullámok 5 cm mélységben képesek behatolni a zsírszövetben. Ezek az ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül buborékokat hoznak létre, melyek ütközése, szétrobbanása olyan nyomásváltozást eredményez, amely hatására a zsírsejtek szétesnek.
Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Az ultrahangos zsírbontást minden esetben nyirok masszázzsal alkalmazzuk, hogy az eljárást hatékonyabbá tegyük. A kívánt eredmény elérése érdekében fontos a megfelelő folyadékfogyasztás. A napi 2,5- 3 liter folyadékra a szervezetnek a zsírok-salakanyagok tökéletes kiürítése miatt van szüksége. Tovább fokozható az eredmény alacsony zsír- és szénhidráttartalmú könnyített étrenddel, valamint napi 30 perces mozgással, például sétával.Mire jó:
Megszabadít a felhalmozott zsírszövettől - feszesíti a kötőszövetet - kezeli a cellulitot - csökkenti a testkörfogatot - formálja az alakot.

Ellenjavallatok:
Menstruáció első napjaiban - artériás magas vérnyomás - nagyobb fokú szívbetegség - sebek - elégtelen májműködés - pace-maker - elégtelen veseműködés - daganatos megbetegedés - nem kezelt cukorbetegség - szívizom-érelmeszesedés - fertőző betegségek - lázas állapot - belső- és/vagy középfül panasz (a kezelés alatt tapasztalt ciripelő hang miatt) - csont-tuberkulózis - központi idegrendszer krónikus sérülése - autoimmun betegségek - epilepszia - fémprotézis - fémspirál - terhesség, szoptatás.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezelést a test és arc területén a kötőszövet alatt felhalmozódott zsírsejtek elfolyósítására alkalmazzuk. A kezelés során a szövetek és a zsír hőmérsékletét tripoláris rádiófrekvenciás kezelés segítségével körülbelül 40 fokra melegítjük, kontrollált gyulladásos állapotba hozva azokat. Egy kezelésben kínál bőrfeszesítést,zsírcsökkentést, cellulit kezelést. Elsősorban az ún. viszcerális (zsigeri) zsír csökkentésére alkalmazzuk, mely a legnehezebben eltűntethető zsírfajta. A zsírsejtek fellazulnak, "felolvadnak" és a felgyorsult anyagcsere folyamatoknak köszönhetően a keringési és nyirokrendszerbe kerülnek, ahonnan könnyen kiürülnek. Hatását egyszerre kétféleképpen is kifejti. Egyrészt a mélyebb rétegekben levő zsírsejtek melegítésével, a zsíranyagcsere fokozásával, kisebbé válnak a zsírsejtek, vagyis fogyásra készteti őket.
Másrészt pedig a felszíni rétegekben serkenti a fibroblaszt működését ami elősegíti a kollagén termelődését, ennek hatására jól láthatóan csökkennek a zsírpárnák, feszesebb, ruganyosabb lesz a bőr, csökkennek a ráncok. A cellulit (narancsbőr) csökken, mivel a bőrréteg alatti megnagyobbodott zsírsejtek kisebb térfogatúvá válnak, nem nyomják kifelé a bőrt és egyben utat engednek a keringés rendszernek, hogy a salakanyagok is kiürülhessenek. Zsírbontás esetében a kezelést minden esetben nyomásterápiával fejezzük be.
Mire jó:
Alakformálás - Bőrfeszesítés - Narancsbőr csökkentése - Zsírpárnák csökkentése - Testtájak kerületcsökkentése.

Ellenjavallatok:
Terhesség, szoptatás - lázas állapot - szívbetegség - magas vérnyomás - cukorbetegség - epilepszia - aktív bőrbetegség, sebek, sérülések - egyéb daganatos betegség - autoimmun betegség - közvetlen műtéti kezelés után fennálló hegeknél - melanoma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) - fokozott fényérzékenység (allergia), illetve fényérzékenyítő gyógyszerek szedése (pl.retinoidok, barbiturátok, béta-blokkolók, non-szteroid gyulladáscsökkentők) esetén - fél éven belül kémiai, illetve lézeres bőrkezelésben részesültek esetén - aktív herpesz helyén.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Vákuum kezelés

A vákuummal végzett testkezelés zsírbontó hatása mellett segít megszüntetni a narancsbőrt. Hatásos kiegészítője minden zsírbontó kezelésnek. Főleg azoknak ajánljuk akik narancsbőr problémával küzdenek és emellett fogyni is szeretnének. A kezelés után a bőr bekékülhet azonban ez a kezelés teljesen kíméletesen lazítja fel a bőr szöveteit.

Mire jó:
Cellulit kezelés - Feszesíti a kötőszövetet - Alakformálás.

Ellenjavallatok:
Menstruáció első napjaiban - artériás magas vérnyomás - nagyobb fokú szívbetegség - sebek - elégtelen májműködés - elégtelen veseműködés - daganatos megbetegedés - nem kezelt cukorbetegség - pace-maker - szívizom-érelmeszesedés - belső- és/vagy középfül panasz (a kezelés alatt tapasztalt ciripelő hang miatt) - fertőző betegségek - lázas állapot - csont-tuberkulózis - központi idegrendszer krónikus sérülése - autoimmun betegségek - epilepszia - fémprotézis - fémspirál - terhesség, szoptatás.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Zsírgyalu, zsírtörés

A készülék vibrációs mozgással egyszerre masszíroz és zsírt éget, karcsúsítja a problémás területeket. A vibráló mozgás serkenti a véráramlást és a nyirokkeringést, javítja a bőr rugalmasságát A vibrációs gép mély masszázst végez a testen. A masszázshoz zsírégető gélt használunk, így a kezelt felületen kétszeresen hatunk: egyrészt a gél segítségével átmelegítjük a bőr alatti szöveteket, a gép segítségével pedig mélyre masszírozzuk, átmozgatjuk, feltörjük a lerakódott zsírszöveteket. 4-6 kezelés után mérhető eredményt tapasztaltunk, 8-10 kezelés után kifejezetten látványos. Heti 2 kezelés szükséges, tehát egy kúra 2-4 hétig tart!


Mire jó:
Kötőszövet feszesítés - cellulit kezelés - kerület csökkentés - alakformálás.

Ellenjavallatok:
Terhesség alatt - lázas betegeknek - a gél hatóanyagaira allergiásoknak (paprika olaj, koffein, karnitin).


                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Elektrostimulációs kezelés

A modern kozmetika célja, hogy megfelelő ápolás és kezelés útján megtartsa az emberi test szépségét és egészségét. A testápolás legeredményesebben használt változata az elektrogimnasztika. Lényege az elektromos ingeráram által kiváltott izom-összehúzódás. A cél az izmok passzív tornáztatása. Ezáltal a gépi módszerrel olyan izomcsoportokat is meg lehet mozgatni, melyeket aktív tornával csak nehezen lehet. Az alakkorrekció lényege, hogy csak a kellő izmok erősödjenek. A test meghatározott pontjaira felhelyezet 16 db elektródának köszönhetően az izmokat pont ott kezelhetjük ahol szükséges. A has, csípő, fenék és combok területeit egyszerre kezeli.Nagy előnye még az aktív tornához képest, hogy nem kíván teherbíró képességet, mely hiánya általában lehetetlenné teszi az aktív torna eredményességét. Nagy különbség még, hogy nem jön létre fáradtság és izomláz érzet. A kezelés végén a vendég könnyebbnek és pihentebbnek érzi magát. Tökéletes kiegészítője minden zsírbontó kezelésnek.


Mire jó:
Csökkentő a zsírszövetet - élénkíti az anyagcsere folyamatokat - alakformáló hatása van megszűnteti a cellulitot - javítja a nyirok- és vérellátást - bőrfeszesítő, kötőszövet erősítő terhesség utáni alakkorrekció - hatékony izomépítő hatása van.

Ellenjavallatok:
Trombózis, trombózisra való hajlam – Terhesség – Pacemaker - Sclerosis multiplex - Hypertonia (magas vérnyomás) – Epilepszia - Tumorok - a metastasisok fellépésének veszélye felgyorsul Fertőző, lázzal járó betegségek - Diabetes mellitus (cukorbetegség) - Súlyos depresszió - Erős vérzésre való hajlam - Menstruáció alatt.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Gépi nyirokmasszázs (hullámmasszázs)

A nyirokkeringés a szervezetben nagy szerepet játszik a salakanyagok eltávolításában. A nyirokmasszázs készülék ezt használja fel, ellentétben számos zsírbontó kezeléssel. A kezelés lényege, hogy a testre úgynevezett AirAagek-et erősítünk fel, amelyeket levegőtömlők kapcsolnak az alapgéphez. Itt az AirBagek nyomásgyakorlás és vibráció előidézése által a zsírszövetet hozzák mozgásba felgyorsítva ezzel a salakanyag eltávolítást. Testünk a felhalmozott méreg és salakanyagokat, gyorsabban tudja oly módon kiválasztani, hogy a nyirok elfolyást javítja, megszünteti a nyirokpangást, és serkenti a salakanyagok elszállítását a ritmikus nyomáshullámok segítségével, amelyek a lábfejtől elindulva a bokán, lábszáron, combon, fenéken, csípőn –át egészen a karokig követik egymást. Az egyik legfontosabb megelőző módszer az egészség megőrzése céljából. Kiváló kiegészítője minden zsírbontó eljárásnak a kezelések kiegészítőjeként, de önállóan alkalmazva is, fokozza a nyirokkeringést, ezáltal a zsírok könnyebben és hatékonyabban tudnak távozni a szervezetből.

Mire jó:
Zsírbontó kezelések kiegészítéseként - túlsúly csökkentésére - alakformálásra - vénás problémák, visszerek kezelése - cellulit–narancsbőr kezelésére - menstruáció idején a feszültségek csökkentésére - gyakori fejfájás, migrén - ízületi gyulladások, reuma, alsó lábszáron, térden kialakuló ödéma - rossz koncentráló képesség, idegesség, alvászavarok - puffadási, székrekedési panaszokra - hatékony salaktalanítás és méregtelenítés - véredény- és nyiroködémák kezelése - hajszálér és visszérgyulladásoknál - lelki- és fizikai trauma enyhítésére.

Ellenjavallatok:
Nemrég kialakult trombózisos vénagyulladás vagy visszértrombózis - jelentős, tekervényes visszértágulat - bőrfertőzések esetén - nyirokérgyulladás - ízületi gyulladás - szív-és keringési rendszer-elégtelenség - jelentős artériás nyomás-változás - szívinfarktus - daganatképződés - jelentős szív- és/vagy légzőszervi és/vagy veseelégtelenség - akut gyulladások.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Testtekercselés

A testtekercselés egy speciális módszer, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás területén. Meleg-terápiás eljárás, amellyel szaunahatást érünk el, a szervezetünk a test lehűtésére kalóriát éget el zsírsejtjeinkből. Fontos tudni,hogy a kezelés előtt 2 órával semmilyen cukrot,cukrozott élelmiszert nem fogyaszthatunk.
Vérbőségfokozó krém/oldat, és egy külön erre a célra kifejlesztett, kompressziós fólia, kombinációján alapul. A kompresszióval a lágyzsírszövetet tömörítjük, valamint a nyirokra hatunk, mely ezáltal, jobban beáramlik a nyirok-utakba, így a salakanyagok és a mobilizált zsírsejtek eltávolítása hatékonyabb lesz. Az eljárás aktivizálja a nyirokrendszert, s beindítja a méregtelenítési folyamatokat. A testtekercselés hatásos kiegészítője a komplex fogyókúrának. Ezt a testkezelést a petyhüdt, fellazult bőrrészek kezelésére, illetve terhességi csíkok és cellulit enyhítésére ajánljuk. A kezelést minimum 5 alkalommal tanácsos megismételni, problémás esetben 10 alkalom szükséges. Ha a tekercselést megelőzi valamilyen alakformáló kezelés akkor növelhetjük a kezelés hatékonyságát: fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is. Nem szabad megfeledkeznünk e kezelés fajtánál sem a megfelelő folyadékbevitelről, megfelelő táplálkozásról és a rendszeres méregtelenítésről, testmozgásról.


Mire jó:
Kötőszövet feszesítés-cellulit kezelés - feszesíti a kötőszövetet – alakformálás - nyirokkeringés javítása - kerület csökkentés.

Ellenjavallatok:
Lázas betegség – bőrsérülések - hűléses megbetegedések - szív és keringési rendszer rendellenességei - terhesség, szoptatás - visszér problémák - idegrendszeri megbetegedések - daganatos megbetegedések.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

Kontúr fáslizás
Wiener kozmetikumokkal

Az aromaterápia és a fáslizó módszer kombinációja a legtermészetesebb testkezelési módszer arra,hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából. A körfogat csökkentés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, a bőr látványosan kisimul, feszessé válik.Az aromaterápiás módszer HIDEG-MELEG-HIDEG hatáson alapszik (nincs szauna hatás). A testfáslizást követő hideg felelős a tápértékek fokozott lebontásáért, a belső testhőmérséklet kötelező fenntartásával!!!! (Így nem is érheti a vérkeringést és a visszereket semmilyen káros hatás) A Wiener kozmetikum cég kezdettől fogva nagy figyelmet fordított a bőrállapotok, és ezen belül a cellulit képletek javítására. Célja, felgyorsítani a zsírbontást, a tartósan telített zsírdepokból minél intenzívebben elszállítani a szabad zsírsavakat. A vérkeringés fokozásával és a bázikus sók még erőteljesebb hatásával a bőr állapotot még látványosabban javítani. A Wiener fáslizási módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal olvadnak le lerakodott makacs zsírpárnák. A nyomófásli, az aromaterápia és sok folyadék bevitel hatására a nyirokrendszeren keresztül távoznak a salakanyagok és a mobilizált zsírsejtek. Mindenki számára alkalmazható, akinek problémája van az alakjával. Kemény-kötött kötőszövet esetén, vákuumos előkezeléssel biztosítjuk az eredményességet. Kitűnő eredmény érhető el mindenkinek, aki fogyni vagy méregteleníteni szeretne. Megszabadulna narancsbőrétől, bőrét szépíteni, feszesíteni, striáit (terhességi csíkjait) halványítani szeretné. Hetente: 2x-3x ajánlott, 10-12 alkalmas kúraként minimum (DIÉTÁT, SOK FOLYADÉKOT javaslunk mellé).

Új termékükben az Alga-Aloe-Vera, az Anti-Aging Cellulit Wickel-ben és a legújabb Fatburn&Slim zsírégető és karcsúsító termék családjában összegezte a cellulit elleni harc és bőrfiatalítás kérdéseinek legújabb tudományos eredményeit.

Mire jó:
Cellulit kezelés – alakformálás - méregtelenítés, salaktalanítás – zsírbontás - kerület csökkentése - bőr feszesítés.

Ellenjavallatok:
Lázas betegség – bőrsérülések - hűléses megbetegedések - szív és keringési rendszer rendellenességei - terhesség, szoptatás - visszér problémák - idegrendszeri megbetegedések.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjére

24k arany testkezelés

Az arany kezelés, ragyogással, életerővel és energiával tölti fel a bőrt. A professzionális arany kezelés teljes körű bőrfiatalító terápia az arany egyedülálló hatását kombinálja a kozmetika legigényesebb hatóanyagaival. A revitalizáló hatású arany felerősíti az aktív összetevők hatóerejét, miközben több oldalról támogatja a bőr szépségét, fiatalságát. Kiváló terápia lehet az érzékeny bőrű vendégek számára is, hiszen védelmi mechanizmusa ellenállóvá teszi a kötőszövetet. Az immunfolyamatok támogatásával az arany kezelés hatására a kötőszövet sejtjei tökéletesen működnek. A kollagén és elasztin rostok regenerálását is segíti, és erőteljes vízmegkötő hatása is a bőr védelmét szolgálja. A kezelés folyamán az egyedi és exkluzív hatóanyagok ragyogással töltik fel a bőrt, így tónusa egyenletesen simává és feszessé válik.

                                                                                                                                                                                                   Lap tetjéreFormabontó Szépségszalon              Budapest, XVII. ker., Pesti út 212.